Els Marxosos del Vallès celebren l'arribada de la primavera amb el xou 'Somriure és fàcil'


  • Comparteix:

Els Marxosos de Valldoreix han representat fragments de quatre sarsueles a la Nau de Cultura

Els Marxosos de Valldoreix han representat fragments de quatre sarsueles a la Nau de Cultura

Els Marxosos del Vallès han celebrat aquest dissabte l'arribada de la primavera amb el xou 'Somriure és fàcil', que aquest any s'ha centrat en la sarsuela com a fil conductor de la funció. Durant l'espectacle, que ha tingut lloc a la Nau de Cultura de Valldoreix, els actors han representat fragments de quatre sarsuelas amb cant en 'playback' i vestuari de l'època. També han interpretat temes actuals com 'La bicicleta' de Shakira.

La directora de 'Somriure és fàcil', Marcenia Baqués, ha explicat a Cugat.cat quin és l'objectiu de l'obra.

Marcenia Baqués

Aquesta data és molt alegre per a nosaltres. Brindem per la primavera i perquè la gent estigui contenta. El nostre interès és que la gent gran passi una estona agradable.


Baqués també ha destacat el compromís dels socis dels Marxosos de Vallès per fer possible que cada any es pugui dur a terme aquesta funció.

Marcenia Baqués

Tenim col·laboracions de tota mena. Fem això de franc i tot ho montem nosaltres: el vestuari i l'escenografia. És un treball molt fort.


El president de l'associació, Josep Carné, que forma part de l'equip d'actors de l'obra, ha explicat quina importància té aquesta representació per als assistents.

Josep Carné

Aquesta vegada estem davant un xou molt bonic. Davant de totes les preocupacions, passar una bona estona és molt important i és el que pretenem.


L'entitat ja està preparant el xou que presentaran a la Festa Major de Valldoreix, així com una reposició de l'obra 'Terra d'oreig' en motiu dels cinquanta anys del CE Valldoreix el setembre vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.