La llegenda de Guillem Tell acosta l'òpera als més petits al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

L'adaptació infantil de l'òpera de Gioacchino Rossini 'Guillem Tell' torna al Teatre-Auditori per acostar el gènere als més petits. La companyia La Baldufa representa l'obra tota la setmana per als escolars santcugatencs i aquest dissabte apropa la llegenda al públic familiar, amb una sessió a les sis de la tarda.

Una fletxa, una poma, un nen, l’aventura d’un ballester... Un grup de comediants i músics entren a escena com si arribessin a la plaça d'un poble per explicar als més petits la llegenda de Guillem Tell. És una adaptació de l'òpera de Rossini a càrrec de la companyia lleidatana La Baldufa, que ha resumit en una hora les quatre hores que dura l'obra original. Ho explica el membre de la companyia Emiliano Pardo.

Emiliano Pardo

Acostar un gènere d'aventures als nens amb la òpera de 'Guillem Tell'. Mitjançant recursos com titelles, visuals i còmics, hem fet que els nens puguin gaudir d'un llenguatge molt bonic però una mica difícil per a ells.


A partir d'objectes, titelles, projeccions i d'un 'attrezzo' que es va modificant a mesura que ho requereix la història, els actors apropen els nens i nenes al gènere operístic amb música en directe.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.