Tret de sortida a la 3a Encabronada amb música, dansa i pirotècnia


  • Comparteix:

L'Encabronada dels Diables de Sant Cugat ha donat el tret de sortida aquest divendres a un cap de setmana on les diferents seccions de l'entitat són les protagonistes. Així, una cercavila amb els Tabalers ha arrencat la tercera edició de la festa de la colla, que ha apropat la llegenda del Boc de Can Vernet i hi ha sumat dansa, música i pirotècnia.

La tronada i la dansa amb els grups de Juvenils i Mèdium de l'Esbart Sant Cugat han agafat el relleu a la festa, seguit de la mostra de pirotècnica per a diables i bèsties a càrrec de l'Antiga Casa Manuel Estalella. La secció de malabars dels Diables ha estat l'encarregada de la Malabarada Popular, mentre que Alba Llibre i el 'cantaor' Pere Martínez han posat la música al primer dia.

Dissabte
Aquest dissabte es farà el Percufoc, el concurs de percussió de colles de diables de Catalunya, en què participaran 12 grups, i que començarà a les onze del matí. A les dotze es farà la cercavila del concurs, que recorrerà els carrers en un itinerari circular que començarà i acabarà al parc de Ramon Barnils. A les dues, es farà el Sommelier musical, un espai per demanar cançons.

A la tarda serà el torn de les bèsties, amb la plantada a diverses places de la ciutat a les quatre. A la mateixa hora, es farà el joc 'Diable per un dia', una activitat solidària amb Ayudar Jugando que començarà a la plaça de la Vila i acabarà al Parc de Ramon Barnils amb l'actuació dels Trobaluchos. Abans dels actes de la nit es farà una tabalada conjunta a dos quarts de sis. A partir d'un quart de vuit tindrà lloc el gran acte central de l'Encabronada: trobada de bèsties, despertar del Boc amb cercavila fins al Pont de Can Vernet i ball de foc. La nit de dissabte es tancarà amb el concert de La Banda del Coche Rojo.

Diumenge
Diumenge continuaran les activitats amb un cercavila d'escoles i una ballada de swing. El punt final el posarà a la tarda la música de Miquel del Roig, que repeteix a l'Encabronada per tercer any consecutiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.