El Boc de Can Vernet lidera un Correfoc de Bèsties que omple de foc els carrers de Sant Cugat


  • Comparteix:

El Boc de Can Vernet ha estat el protagonista de la jornada

El Boc de Can Vernet ha estat el protagonista de la jornada

El Boc de Can Vernet ha liderat el Correfoc de Bèsties de l'Encabronada dels Diables de Sant Cugat aquest dissabte. Acompanyat de l'Atzeries de la Vila de Gràcia, el Muçol de Castellterçol, el Mamut Venux de Sant Vicenç dels Horts, la Farnaca de Cambrils i la Drac Pepa de Santa Perpètua de la Mogoda; la bèstia santcugatenca ha omplert de foc el centre de la ciutat en una cercavila que ha acabat amb el bany de foc al parc de Ramon Barnils.

Durant el dia, els Diables han organitzat activitats complementàries amb l'objectiu de fer arribar la colla a persones que habitualment no participen de les seves activitats. Una de les més destacades ha estat el joc 'Diable per un dia', fet en col·laboració amb l'ONG Ayudar Jugando. Al matí, el protagonisme ha estat per al concurs de percussió Percufoc, que han guanyat els Tabalers de Poble Sec en tradicional i els Estrèpits en categoria Infantil i Lliure.

Enguany, s'ha decidit fer un correfoc de bèsties per posar en valor el Boc de Can Vernet que, com ha explicat el responsable de bèstia dels Diables, Marc Sabaté, és reconeguda arreu del territori català.

Marc Sabaté

La nostra bèstia ha creat un impacte maco perquè és nova i té una figura molt diferent a allò que es pot veure.


La festa segueix el diumenge
La jornada d'aquest diumenge començarà a les onze del matí amb la cercavila amb els Geganters de Sant Cugat i els Diablons. A les dotze, Fem Lindy oferirà una ballada de swing amb l'Octavio Coronado Swingtet. A la una, la cervesa artesana prendrà el protagonisme amb el tast que organitza Moritz, en una activitat que té un cost de 10 euros. A les cinc de la tarda, Miquel del Roig pujarà a l'escenari per oferir un concert i el punt final el posaran, a dos quarts de set, els Bastoners i la traca de fi de festa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.