La Festa del Llibre Gegant torna diumenge a Sant Cugat amb la col·laboració del Living Lab


  • Comparteix:

La festa té lloc a la plaça de Barcelona

La festa té lloc a la plaça de Barcelona

La Festa del Llibre Gegant tindrà lloc aquest diumenge a la plaça de Barcelona. Serà la 23a edició de la proposta, que torna a celebrar-se després de cinc anys d'aturada. El retorn de la festa ha estat possible gràcies a un col·lectiu de mares de l'escola Ciutat d'Alba.

A la festa, 25 il·lustradors s'encarregaran de dibuixar els contes que expliquin els infants que s'apropin a la plaça. La principal novetat és que el Living Lab de la biblioteca de Volpelleres hi col·laborarà. Una de les impulsores d'aquesta edició, Gemma Cera, ha explicat al magazín 'Sant Cugat a fons' com es traduirà a Internet aquest ajut.

Gemma Cera

Quan es creïn els contes, els pujarem a Instagram. A Twitter, pujarem les il·lustracions perquè la gent n'escrigui microrelats.


La iniciativa començarà a dos quarts d'onze amb un esmorzar. A partir de les onze, es recolliran les propostes de contes per convertir-les en llibre. La celebració acabarà a les dues del migdia. No hi ha cap límit d'edat per als participants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.