Èxit dels cursets d'expressió plàstica de l'escola Pou d'Art, que s'allargaran fins el setembre


  • Comparteix:

Encara queden places pels tallers de l'agost

Encara queden places pels tallers de l'agost

L'escola d'expressió plàstica Pou d'Art encara té places pels seus cursets del mes d'agost. Els més de 250 alumnes que assistiran a l'escola fins el final del curs, el 10 de setembre, poden participar en el nou taller de ceràmica que, fins ara, està sent tot un èxit.

Tot i que les primeres quinzenes de juliol i setembre l'escola treballa amb el 100% de places ocupades, aquest mes d'agost tots aquells que vulguin participar en les activitats encara poden inscriure's-hi. En aquest sentit es preveu que més de 250 nens passin per l'escola en algun dels 5 torns de 10 dies cada un que l'escola oferta enguany.

Una de les novetats d'aquest estiu era el taller de ceràmica, que de moment és tot un èxit. L'objectiu és que els alumnes aprenguin a treballar, pintar i moldejar amb el torn el fang. Aquesta activitat però, no és exclusiva pels infants ja que de manera mixta, hi treballen nens i adults. Així ho explica Maria Fabre, directora de l'escola Pou d'Art.

Maria Fabre

Al juliol hem fet el taller de ceràmica a la tarda, que ha tingut molt èxit i ara a l'agost fem un taller mixt entre adults i nens.


A més del de ceràmica, l'escola ofereix cursos d'expressió plàstica, còmic i dibuix. Els alumnes que assisteixen als cursos tenen de 4 a 12 anys, excepte els de còmic i dibuix que arriben als 16. Aquest és el setè estiu que l'escola ofereix cursets d'estiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.