'L'avenir', de la guardonada Mia Hansen-Løve, avui al cicle de cinema d'autor


  • Comparteix:

Un moment del film

Un moment del film

El cicle de cinema d'autor proposa aquest dijous 'L'avenir' ('El porvenir'), film dirigit per la francesa Mia Hansen-Løve, guardonada amb l'Ós de Plata a la millor direcció del Festival Internacional de Cinema de Berlín. Isabelle Huppert protagonitza aquesta cinta que li ha valgut la felicitació unànime de la crítica internacional. La pel·lícula es projectarà en versió original subtitulada i es podrà veure a les cinc de la tarda, a dos quarts de vuit del vespre i a les deu de la nit a Cinesa. El preu de l'entrada és de quatre euros i de tres per als menors de 25 anys.

A 'L'avenir', Isabelle Huppert dóna vida a Nathalie, una professora que fa classes de filosofia en un institut de París. És una apassionada de la seva feina i gaudeix d'encomanar el plaer de pensar als altres. Casada i amb dues filles, divideix el seu temps entre la família, antics estudiants i la seva excèntrica mare, omplint la seva vida per complet. Inesperadament, el seu marit li anuncia que la deixa per una altra dona. Amb una llibertat recentment descoberta, Nathalie haurà de reinventar-se a ella mateixa i buscar una nova forma de vida.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.