Sant Cugat acollirà per segon any consecutiu el Curs Internacional de Direcció d'Orquestra Ros Marbà

La presentació i signatura del conveni de col·laboració ha tingut lloc al Palau de la Música

Cultura

Publicat el 17/mai/17 per Oriol Petit

L'11a edició del Curs Internacional de Direcció d’Orquestra Antoni Ros Marbà tindrà lloc a Sant Cugat entre el 3 i el 15 de juliol, gràcies a la col·laboració entre l’Ajuntament, l'ESMUC, el Conservatori del Liceu, la Fundació Pau Casals i l’Orquestra Simfònica Sant Cugat (OSSC). La formació, que s'impartirà al Conservatori Municipal de Música Victòria dels Àngels, inclou una primera setmana de teoria i una segona de pràctica amb una orquestra professional. La ciutat repeteix com a seu del curs després de l'experiència de l'any passat.

L'oganització del curs forma part del Pla Director de la Música Clàssica, que té l'objectiu de situar Sant Cugat com una ciutat de referència i excel·lència musical. En aquest sentit, l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha plantejat la possibilitat d'impulsar un pla així a àmbit de país.

Mercè Conesa

Treballarem perquè aquest Pla Director sigui una petita llavor que pugui esdevenir un projecte de país, i que Catalunya també tingui en el seu moment un Pla Director de Música

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El mestre Ros Marbà ha destacat la comoditat de treballar a Sant Cugat i ha dit que tornar a la ciutat és un 'privilegi'.

Antoni Ros Marbà

És un privilegi perquè és una ciutat còmoda. Els llocs per treballar són còmodes i també per a la gent que viu fora és còmode anar i venir.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El curs té un cost de 850 euros (375 si s’hi va d’oient) i una capacitat màxima de 20 alumnes. El període d’inscripcions es tanca el 25 de juny i ara mateix ja hi ha sis inscrits.