El santcugatenc Daniel Romaní, premi Pica d'Estats pels reportatges dedicats al patrimoni lleidatà


  • Comparteix:

Daniel Romaní

Daniel Romaní

El santcugatenc Daniel Romaní ha estat guardonat amb el premi Pica d'Estats de periodisme en la categoria de premsa escrita d'informació general pels reportatges dedicats al patrimoni lleidatà publicats al diari 'Ara' l'estiu de 2016. El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida ha concedit aquest reconeixement dotat amb 5.000 euros a Romaní, que ja ha avançat a Cugat.cat que enguany escriurà una segona edició de la sèrie 'Monuments' al suplement 'Ara Estiu'.

Romaní s'ha mostrat satisfet d'haver guanyat aquest premi i ha recordat el santcugatenc Ramon Barnils, que també va ser guardonat amb el Pica d'Estats.

La noticia coincideix amb l'anunci de la publicació d'un llibre recull de tots els reportatges de 'Monuments' a càrrec de Viena Edicions i de la confirmació d'una segona entrega de la sèrie. Ho explica Romaní.

Daniel Romaní

A l''Ara' d'aquest estiu tornarem a visitar el patrimoni, en aquest cas seran joies del patrimoni. Buscarem peces molt específiques del patrimoni català en una entrega de 48 reportatges.


El santcugatenc ha explicat a Cugat.cat que, a diferència de l'any passat, enguany començarà la ruta per l'Empordà i acabarà a les terres de Lleida.

Daniel Romaní

Són reportatges que em van demanar des de l''Ara' que fossin molt vivencials, amb anècdotes, curiositats, combinats amb gent... M'hi vaig trobar molt còmode, m'ho vaig passar molt bé i aquest any repetim.


Tot i que l'autor no ha volgut revelar els indrets que centraran la propera edició, ha avançat que Sant Cugat tornarà a protagonitzar un dels reportatges d'aquest estiu. Si l'any passat va ser el torn del Monestir, en aquesta ocasió el protagonista serà el martiri de sant Cugat que es pot veure al Museu Nacional d'Art de Cultura (MNAC).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.