El musical 'Fama' arriba a les 100 representacions i supera els 70.000 espectadors


  • Comparteix:

El Centre Cultural de Sant Cugat coprodueix el muntatge

El Centre Cultural de Sant Cugat coprodueix el muntatge

El musical 'Fama', coproduït pel Centre Cultural, ha arribat ja a les 100 representacions amb gran èxit de públic. Més de 70.000 espectadors han assistit a l'espectacle, que es va estrenar fa quatre mesos al Teatre Tívoli de Barcelona. L'obra arribarà al Teatre Auditori de la nostra ciutat a finals d'any.

El Centre Cultural de Sant Cugat participa en el muntatge de 'Fama' finançant el 5% de la producció i assumint l'escenografia. L'aportació local es tradueix, també, en el muntatge escènic, a càrrec d'Oleguer Alguersuari. En el musical col·laboren, també, el Grup Balañá, la companyia Teatre del Sol de Sabadell i Coco Comín Creacions Teatrals.

'Fama', que es va estrenar el 27 d'abril al Tívoli de Barcelona, arriba ara al centenar de representacions. Per celebrar-ho, després de la funció d'aquest dimecres, el públic assistent podrà compartir una copa de cava amb els 27 ballarins que participen al muntatge, i obtenir de primera mà les impressions dels seus directors, Coco Comín i Ramon Ribalta.

L'obra continuarà en cartell a Barcelona fins el proper 26 desetembre, i podria representar-se al Teatre Auditori de Sant Cugat a finals d'any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.