Sant Cugat, desena ciutat de Catalunya que va acollir més rodatges l'any passat


  • Comparteix:

Un moment del rodatge de 'Nit i dia' al Mercantic

Un moment del rodatge de 'Nit i dia' al Mercantic

Sant Cugat va acollir el 2016 un total de 36 rodatges a la ciutat, 12 més que l'any anterior, i se situa com el desè municipi del país on s'han enregistrat més produccions. Entre les propostes que han passat per la ciutat, destaquen 'Nit i dia' de TV3 al Mercantic, un film també de la televisió pública sobre la Maternitat d'Elna i la cinta 'Framed'. Catalunya va acollir 4.040 rodatges, dels quals 3.127 van ser a Barcelona i 970, un rècord històric, a la resta del territori, el que suposa un 8,9% més que l'any anterior. Tot plegat són dades de la Catalunya Film Comission, depenent de la Generalitat i que promociona el territori català com a escenari per rodar pel·lícules.

En aquest còmput s'inclouen grans produccions com pel·lícules, documentals, TV-movies i sèries; sessions fotogràfiques; anuncis; curtmetratges; exercicis acadèmics; programes de TV; reportatges; vídeos corporatius, i videoclips, entre d'altres.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.