La 7a Mostra d'Arquitectura del Vallès fa parada a Sant Cugat per ensenyar la recuperació del sector


  • Comparteix:

Moment de la presentació de la '7a Mostra d'arquitectura del Vallès' a l'ajuntament / Foto: Localpres

Moment de la presentació de la '7a Mostra d'arquitectura del Vallès' a l'ajuntament / Foto: Localpres

La 7a Mostra d'Arquitectura del Vallès fa parada aquests dies al vestíbul de l'ajuntament amb l'objectiu d'ensenyar la recuperació del sector després d'anys de crisi. L'exposició exhibeix 97 obres seleccionades que s'han construït al Vallès en els últims cinc anys, 12 de les quals estan ubicades a Sant Cugat.

El tinent d'alcalde d'Urbanisme, Damià Calvet, ha explicat que la proposta demostra la qualitat arquitectònica que hi ha al país i potencia el sector de l'edificació castigat els darrers anys per la crisi.

Damià Calvet

Demostra la qualitat de l'arquitectura i alhora la potència del sector de l'edificació que ha passat uns anys de crisi però que ara ha recuperat substancialment l'activitat.


En el mateix sentit s'ha expressat el delegat al Vallès del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya, Miquel Turné, que ha afegit que la tenacitat i la imaginació per impulsar, desenvolupar i resoldre projectes i obres han estat els principals recursos de supervivència que han tingut els arquitectes.

Turné ha destacat l'important paper que té Sant Cugat en el món arquitectònic i a la mostra.

Miquel Turné

La tipologia és més significativa a Sant Cugat respecte altres poblacions perquè el poder adquisitiu és una mica més alt, però també és important destacar que aquí tenim l'escola d'arquitectura i, per tant, implica que els treballs més experimentals es fan en aquesta zona.


Les obres seleccionades són construccions finalitzades entre l'1 de gener de 2011 i el 31 de desembre de 2015.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.