Judit Neddermann visita 'El Club dels Bolats' i explica com serà l'actuació al Festival Vincles de Sant Cugat


  • Comparteix:

La cantant Judit Neddermann és la protagonista aquesta setmana d''El Club dels Bolats', on ha explicat que ja té molt avançat el seu tercer disc. L'artista de Vilassar de Mar també repassa la seva relació amb Sant Cugat, després d'omplir l'any passat la plaça de Barcelona per Festa Major. Enguany torna a la ciutat per tancar el Festival Vincles el 9 de setembre.

ESCOLTA-HO

Serà una oportunitat per escoltar de nou l'últim treball, 'Un segon'. Dos anys abans, l'artista va estrenar-se amb el disc debut 'Tot el que he vist'. I ara, de cara al 2018, ja treballa en una nova producció.

Al Vincles, la intèrpret compartirà escenari amb tres figures que s'uneixen en format trio: Ferran Savall, la santcugatenca Selma Coll i Vic Moliner. Neddermann ha avançat que l'actuació del setembre tindrà un format més reduït.

'El Club dels Bolats' s'emet per Cugat.cat i el 91.5 FM els divendres, a les dotze del migdia i en reemissió els dissabtes a les onze de la nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.