Els 400 alumnes de l'Esbart tanquen la temporada amb la mostra Andança a Plaça


  • Comparteix:

Els gairebé 400 alumnes de l'Esbart Sant Cugat han estat els protagonistes aquest dissabte amb l'Andança a Plaça, la festa de tancament de temporada que ha reunit a la plaça d'Octavià professors, ballarins i espectadors. La jornada ha començat a dos quarts de sis de la tarda amb les actuacions dels més petits i ha finalitzat a les deu de la nit amb les mostres dels grups més veterans.

La directora d'Andança, Lali Mateu, ha destacat a Cugat.cat que aquesta festa és una oportunitat per compartir una tarda de dansa amb tothom.

Lali Mateu

És una festa de la nostra dansa i de la nostra entitat. Compartim una tarda de dansa i estones.


Mateu també ha explicat que ha estat una temporada molt important perquè s'ha celebrat l'espectacle 'Ballant perquè ens mirin' al Teatre-Auditori.

Lali Mateu

Ha estat un bon curs ple d'activitats. Enguany hem fet el 'Ballant perquè ens mirin' al Teatre-Auditori. Quan tenim aquest espectacle és un any especial.


Els alumnes de P3, P4, P5 i 2n de primària d'Andança de les escoles Santa Isabel, Gerbert d'Orlhac, La Floresta, Pins del Vallès, l'Olivera i Ciutat d'Alba han estat els primers a ballar, seguits pels grups de les mateixes edats dels centres Pi d'en Xandri, Collserola i Pureza de Maria, i dels grups de P3 fins a quart de primària de l'Esbart.

La festa, que disposava d'un servei de bar, ha ofert una botifarrada popular per un preu de sis euros. Seguidament, per tancar la jornada, els grups de 5è, 6è, secundària, Juvenils de l'Esbart, Pre-Cos, Mèdium i Sèniors han posat el punt final a la temporada.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.