El teatre musical d'Aula de So mostra la feina de tot l'any al musical 'Grease'


  • Comparteix:

El grup de teatre musical de l'Aula de So ha mostrat la feina feta durant el curs al musical 'Grease', que han presentat aquest dissabte en sessió doble al Teatre de Mira-sol. Fet en col·laboració amb Mira-sol Teatre i dirigit per Yasmina Espelosín i Susana Muñoz, el muntatge ha traslladat als espectadors la història de Sandy i Danny que va portar al cine Randal Kleiser el 1978.

Tota l'escola s'ha bolcat per fer realitat el musical, que ha necessitat d'un treball intens amb els actors per polir tant els aspectes musicals com els d'interpretació. Una de les impulsores de l'espectacle, la professora de l'escola Yasmina Espelosín, ha explicat que hi ha molt feina darrere de 'Grease'.

Yasmina Espelosín

Hem fet un llarg recorregut per arribar fins aquí: tècniques de cant, ball, teatre i moments que hem hagut de quedar amb els actors per millorar el personatge. És el gran dia i estem molt emocionats.


També hi han hagut de posar molt de la seva part els actors protagonistes, que havien d'interpretar cançons com a solistes. Ho ha assenyalat a Cugat.cat Lara Fusalba, que ha representat Sandy.

Lara Fusalba

He hagut de fer moltes tècniques d'interpretació perquè sóc molt extrovertida i Sandy és molt introvertida. També hem treballat l'evolució.


A la segona funció, hi ha participat la santcugatenca Mónica Maranillo, participant a 'La Voz Kids'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.