L'EMTSC tanca el curs i reclama a l'Ajuntament un espai propi per a l'escola


  • Comparteix:

L'Escola de Música Tradicional de Sant Cugat (EMTSC) reclama a l'Ajuntament un espai propi, ja que actualment assaja a l'Escola Joan Maragall. L'entitat ha posat punt final al curs aquest diumenge amb la xifra més elevada d'alumnes de la història, una setantena, que han mostrat la feina feta tot l'any amb un concert sobre la música dels Països Catalans a l'Aula Magna de l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels.

L'EMTSC considera que la música tradicional gaudeix d''una bona salut' a la ciutat, però opina que el consistori hauria d'apostar més per l'entitat i dotar-la d'un local d'assaig propi. Ho ha explicat la seva coordinadora, Júlia Solé, a Cugat.cat.

Júlia Solé

Ara mateix fem les classes al Joan Maragall, però no tenim cap espai propi i, és clar, no el podem decorar.


Actualment, l'Escola de Música Tradicional de Sant Cugat consta de cinc grups d'edat, des dels 3 fins als 60 anys, que durant el curs treballen instruments de música tradicional. En aquest sentit, un altre dels reptes de l'entitat de cara al curs vinent, segons Solé, és augmentar la gamma d'instruments.

Júlia Solé

Tenim gralles, timbals, flabiols i acordions, però ens falten sacs de gemecs.


L'EMTSC va nèixer fa sis anys amb la voluntat d'acostar la música tradicional catalana a la ciutat, les festivitats i el bestiari tradicional.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.