Sant Cugat commemora avui el Dia Internacional dels Arxius amb una jornada de portes obertes a l'ANC


  • Comparteix:

Cartell de la jornada a l'Arxiu Nacional

Cartell de la jornada a l'Arxiu Nacional

L'Arxiu Nacional de Catalunya (ANC), amb seu a Sant Cugat, organitza aquest dissabte entre les deu del matí i les dues del migdia una jornada de portes obertes amb motiu del Dia Internacional dels Arxius. El protagonisme serà per a la mostra fotogràfica 'All yours Yesterdays: la vida a través de l'objectiu dels primers fotògrafs d’Europa (1839-1939)', acompanyada d'una visita guiada per les instal·lacions i altres activitats. Paral·lelament, l'Arxiu Municipal se suma a la jornada amb una activitat infantil al Museu del Monestir.

Entre la resta d'activitats organitzades per l'ANC, hi destaca una mostra documental dels fons dedicada especialment al primer president de la Mancomunitat de Catalunya, Enric Prat de la Riba. Al llarg del matí també hi haurà tallers i, a les dotze del migdia, la projecció del documental 'Tengan puestos los ojos sobre Guatemala', de Gabriela Martínez Escobar.

També aquest dissabte, a dos quarts de dotze, l'Arxiu Municipal de Sant Cugat proposa una activitat infantil al Museu del Monestir per descobrir 'el ratolí entranyable que custodia l'arxiu de la ciutat': : 'L'Ot el Paperot i el seu Arxiu'. També està previst un taller per fabricar un arxivador personal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.