L'Orquestra Simfònica Harmonia agafa el relleu del Cicle de Concerts del Castell de Canals


  • Comparteix:

La formació és de Calella / Foto: Web de l'orquestra

La formació és de Calella / Foto: Web de l'orquestra

El Cicle de Concerts del Castell de Canals continua aquest dissabte amb l'Orquestra Simfònica Harmonia, a tres quarts de deu del vespre. La formació de Calella és la nova convidada de la iniciativa, organitzada per l'EMD de Valldoreix.

La protagonista d'aquest dissabte neix a Calella com a Orquestra de Cambra Harmonia el 2009. Cinc anys després es presenta com a Orquestra Simfònica Harmonia, orquestra titular de la Temporada Lírica Ciutat de Calella.



La compra anticipada d'entrades es pot fer a l'àrea de Cultura de l'EMD i al 93 589 82 69 i al 93 674 27 19. L'horari d'atenció és de dilluns a divendres, de nou del matí a dos quarts de tres de la tarda, i dimarts i divendres, de cinc a set de la tarda.

El preu de l'entrada és de 10 euros. Es pot fer un abonament de 30 euros fins aquest divendres, que inclou tres concerts i el muntatge teatral 'L'electe', de la programació teatral de la Nau de Cultura.

'Missa de la Coronació', 17 de juny
La Coral Harmonia del territori s'ocupa de donar vida a 'La Missa de la Coronació', de Mozart. L'entitat és una de les més arrelades al territori amb més de 35 anys de trajectòria.

Clara Peya, 24 de juny
La compositora i pianista presenta 'Oceanes', el seu nou disc. La músic torna a la ciutat després de la seva visita el gener passat al Teatre-Auditori.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.