L'última aventura de Doraemon, el 'gat còsmic' arriba divendres a Sant Cugat


  • Comparteix:

Cines Yelmo projectarà la cinta a Sant Cugat

Cines Yelmo projectarà la cinta a Sant Cugat

La nova entrega en català de Doraemon arriba avui divendres a les cartelleres dels cinemes Yelmo de Sant Cugat. 'Doraemon, el gladiador' és la quarta pel·lícula de la sèrie que s'emet des de 1994 a l'espai infantil de TV3. En total s'han distribuït 64 còpies a tot Catalunya i Palma de Mallorca.

El cine Yelmo de Sant Cugat estrena aquest divendres la quarta pel·lícula de Doraemon juntament amb 63 sales més de tot Catalunya. Aquest cop, Doraemon viatja amb tota la colla d'amics al món dels robots per enfrontar-se amb un androide que es vol fer amb el planeta.
'Doraemon, el gladiador', que així es com es titula aquesta darrera aventura, s'estrenarà únicament en català.

Per quart estiu consecutiu els cinemes de Catalunya estrenen una nova aventura en català d'aquest gat còsmic. Després de Doraemon i les mil i una aventures, Doraemon i els pirates del mar del sud i Doraemon i l'imperi maia, arriba aquest divendres la nova pel·lícula: 'Doraemon, el gladiador'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.