Sant Cugat celebra avui el Dia Internacional de la Música amb una quarantena d'activitats


  • Comparteix:

Dia de la Música de l'any passat

Dia de la Música de l'any passat

Sant Cugat es converteix aquest dimecres en un gran escenari per commemorar el Dia Internacional de la Música. La iniciativa s'estendrà en aquesta cinquena edició a cinc places i carrers que acolliran gairebé una quarantena de concerts de 15 escoles i entitats a partir de les sis de la tarda.

Prop de 500 participants donaran forma a aquesta festa musical que aquest any, per primera vegada, oferirà un Cant Comú de totes les orquestres joves i corals de Sant Cugat sota la batuta del director de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat (OSSC), Josep Ferré. La coordinadora de la secció de música de la Taula d'Arts Escèniques, Gemma Navarra, ha expressat el desig d'omplir la ciutat de música.

Gemma Navarra

És important que la música no estigui en un lloc tancat sinó que tots els vianants, famílies, avis i nens es trobin la música al carrer. El nostre màxim objectiu és fer gaudir els ciutadans.


La tinenta d'alcalde de Cultura, Carmela Fortuny, ha destacat la força de la unió entre diferents disciplines.

Carmela Fortuny

Amb aquests projectes t'adones que unir la cultura a la dimensió social, com la participació, la creació i l'enfortiment de les nostres disciplines, ens fa ser molt grans. El dia 21 serem molt grans i el Dia de la Música el farem sentir aquí i arreu del món.


El concerts començaran a les sis de la tarda a les places d'en Coll, Octavià, Quatre Cantons, Doctor Galtés i al carrer de Valldoreix amb el carrer de Sant Bonaventura.

Les activitats continuaran aquest dijous amb la 3a Festa de La Pua, que proposa música a partir de dos quarts de vuit del vespre a la terrassa del Casal Torreblanca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.