Els santcugatencs es gasten entre 40 i 60 euros en la compra de petards


  • Comparteix:

Caseta de venda de petards

Caseta de venda de petards

Els paradistes de venda de petards asseguren que els santcugatencs que compren aquests artefactes es gasten entre 40 i 60 euros. Segons els botiguers consultats per Cugat.cat, els productes que més es venen van directament relacionats amb l'edat dels clients: les famílies compren més paquets i efectes de terra i els joves solen comprar petards més potents.

El responsable d'Hipercohete, Josep Arruga, amb paradeta a l'avinguda Pla del Vinyet i la resposable de la paradeta de Pirostars al carrer de l'Abat Armengol, Clàudia Aizpitarte, expliquen que els santcugatencs aprofiten fins a última hora per comprar petards.

Venedors

Més o menys com l'any passat, la gent s'espera a última hora per comprar. Venem una mica de tot i va molt en funció de l'edat. /La gent sempre va a última hora a comprar petards. Quan vénen normalment demanen orientació. El que més venem és el pack infantil i aquest any també els agraden molt els trons forts.


A Sant Cugat hi ha 12 punts de venda de petards i s'espera que hi hagi un repunt en les vendes a última hora.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.