La gresca de la festa grossa pren forma amb la música en directe d'Oques Grasses


  • Comparteix:

El concert ha tingut lloc al parc de Ramon Barnils

El concert ha tingut lloc al parc de Ramon Barnils

La gresca d'Oques Grasses ha fet vibrar aquest dissabte un parc de Ramon Barnils entregat que ha ballat i cantat la proposta de reggae-pop de la banda osonenca. El grup ha presentat el seu últim treball, 'You Poni', en una gira que els està fent rodar arreu del món i que ha fet sonar cançons com 'Sexy', 'Cara de cul' i 'Fullar sempre'. Oques Grasses va publicar el seu primer treball el 2012 i des de llavors han publicat tres discos.



El cantant de la banda, Josep Montero, creu que la proposta musical d'Oques Grasses encaixa molt bé en festes majors, tot i que pot adaptar-se a l'entorn.

Josep Montero

Hi ha cançons que són ballables i d'altres que no tant. Quadrem en les festes majors, però també ens agrada fer teatre i festivals.


Oques Grasses va començar a sonar el 2012, quan va publicar 'Un dia no sé com'. Ara es troba en el segon any de presentació de 'You Poni' i està a punt de fer una aturada que servirà per començar a preparar un nou projecte. Miquel Biarnés és el trombó del grup.

Miquel Biarnés

És el segon any que presentem 'You Poni'. Està anant genial. És l'últim any abans de fer parada.


El grup d'Osona va tocar per primera vegada a Sant Cugat a la Festa Major de 2014 i van repetir al festival Petits Camaleons el mateix any i el 2016. El bateria, Arnau Altimira, ha posat en valor l'aposta per la cultura que fa la ciutat.

Arnau Altimir

Aquí sempre ens tracten bé i donen suport a la cultura, com amb el Petits Camaleons.


Oques Grasses toca aquest dissabte a França i dimarts seran als Estats Units.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.