Els Gausacs es treuen l'espina de Festa Major amb una de les millors actuacions de la seva història


  • Comparteix:

El 3 de 8 dels Gausacs / Foto: Albert Solé

El 3 de 8 dels Gausacs / Foto: Albert Solé

Els Gausacs han regalat aquest diumenge als santcugatencs una de les millors actuacions de la seva història, amb la qual s'han tret l'espina de les últimes diades de Festa Major. Els camises verdes han portat a plaça el 3 de 8, la torre de 8 amb folre i el 5 de 8, a més de carregar el pilar de 6. Els Gausacs han estat acompanyats a la plaça d'Octavià pels Castellers de Sants i els Moixiganguers d'Igualada.



L'actuació d'aquest diumenge a la Diada de Festa Major suposa diverses fites. D'una banda, els Castellers de Sant Cugat han descarregat per primera vegada el 2 de 8 amb folre a la ciutat. De l'altra, han aconseguit el primer 5 de 8 de la temporada, la construcció més gran dels Gausacs.

Per un dels caps de colla, Biel Samsó, també suposa treure's 'l'espineta' de les actuacions de Festa Major.

Biel Samsó

Estem molt contents. Ens hem tret l'espineta de la Festa Major. Encarar els castells cada vegada més difícils ha estat encertat.


Amb tot plegat, els camises verdes han assolit la millor actuació després del Concurs de Tarragona.

Biel Samsó

Si treiem el Concurs de Tarragona, és la millor actuació. Poder ajuntar el 5 de8 i el 2 de 8 de folre en una mateixa diada és per a una colla que encara ser gran.


Els Moixiganguers han descarregat la tripleta de 8: el 2 de 8 amb folre, el 3 de 8 i el 4 de 8. Els Castellers de Sants han descarregat el 3 de 8, el 4 de 8 i 5 de 7.

La 22a Diada Castellera de Festa Major s'ha pogut seguir en directe en una coproducció de La Xarxa i Cugat.cat. Les imatges de l'actuació íntegra es podran veure a Cugat.cat aquest dilluns.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.