El cicle Lectures a la Fresca arrenca rialles amb la comèdia política 'La retirada'


  • Comparteix:

La corrupció i les vergonyes d'un president d'un país que es retira del càrrec, explicades en clau d'humor a 'La retirada', han donat el tret de sortida aquest dimarts al 13è cicle Lectures a la Fresca, organitzat pels Amics de Pedra i Sang. Es tracta d'una obra del president txec Václav Havel traduïda per Monika Zgustova amb dramatúrgia i direcció de Dolors Vilarasau que ha arrencat les rialles dels assistents a l'espectacle, que s'ha pogut veure al parc de Ramon Barnils. El cicle, que forma part del Sant Cugat al Descobert, ret homenatge a la visió d'Europa de Palau i Fabre, Picasso i Havel.

Dolors Vilarasau, que també és directora artística del cicle, ha subratllat que 'La retirada', malgrat el punt de vista còmic, també té una perspectiva crítica.

Dolors Vilarasau

Toca temes molt seriosos, però d'una manera molt divertida. Tracta temes com la relació de la vida privada amb els afers d'estat, la premsa groga i l'ecologia.


La funció ha tingut la presència del cònsul txec a Barcelona, Jaime Martín, i de l'escriptora i traductora Monika Zgustova.

La propera sessió del cicle serà el 20 de juliol als Jardins del Monestir amb el recull d'obres curtes 'Don Joan'. Tancarà el cicle el muntatge musical 'Homenatge a Picasso', el 21 de setembre a la plaça de l'Om.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.