El film d'acció i motor 'Baby Driver' arriba avui als cinemes de Sant Cugat


  • Comparteix:

Ansel Elgort protagonitza la pel·lícula

Ansel Elgort protagonitza la pel·lícula

La cartellera de Sant Cugat es renova aquest divendres amb tres pel·lícules. L'adrenalina i l'acció de 'Baby Driver' arriba a les sales de la ciutat sota la direcció d'Edgar Wright. Aquesta setmana també arriba a la gran pantalla de Cinesa la pel·lícula ambientada en la Segona Guerra Mundial 'El hombre del corazón de hierro'. Yelmo proposa la cinta 'Llega de noche' de Trey Edward Shults que es mou entre el terror i el thriller.

'Baby Driver'
Baby (Ansel Elgort) és un apassionat de la música que domina el volant com ningú abans ho ha fet, però la seva habilitat està en mans del seu cap Doc (Kevin Spacey), un peix gros del món criminal. Cansat d'aquest estil de vida i de complir les normes d'aquest perillós delinqüent, el jove decideix complir una última missió abans de retirar-se. Però Doc no l'hi posarà fàcil, i menys després d'esbrinar que Baby sent alguna cosa per una jove anomenada Debora (Lily James). Així doncs, el talentós conductor haurà de lluitar pel seu amor i la seva llibertat.



'El hombre del corazón de hierro'
El tercer Reich es troba en ple apogeu el 1942. En aquest context la resistència txeca situada a Londres planeja l'ambiciosa Operació Antropoide amb l'objectiu d'assassinar un dels líders nazis més poderos, l'Obergruppenführer Reinhard Heydrich (Jason Clarke), cap de les SS, la Gestapo i artífex de la Solució Final. Jozef Gabcík (Jack Reynor) i Jan Kubi (Jack O'Connell), seran els dos joves reclutes escollits per viatjar a Praga i executar aquesta arriscada missió.



'Llega de noche'
En Travis (Kelvin Harrison, Jr.) té 17 anys i viu en una casa tan segura com desoladora amb els seus protectors pares (Joel Edgerton i Carmen Ejogo), sempre armats i vigilants. La família es debat entre la por, el dolor i la paranoia, quan una jove parella desesperada (Christopher Abbott i Riley Keough) irromp amb el seu fill buscant refugi. Les famílies comencen a conviure, però el pànic i la desconfiança creixen a mesura que l'horror del món exterior s'endinsa a la seva llar.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.