Tot a punt per les 19enes Jornades del Centro Castellano Manchego de Sant Cugat


  • Comparteix:

Comja és habitual, el CCM entregarà 3 distincions a persones compromeses amb els centres castallano-manxecs de Catalunya

Comja és habitual, el CCM entregarà 3 distincions a persones compromeses amb els centres castallano-manxecs de Catalunya

El Centro Castellano-Manchego de Sant Cugat ultima la preparació de les seves 19es Jornades, dedicades als mitjans de comunicació i les autoritats locals, i que començaran aquest divendres. El Centro atorgarà enguany tres premis a persones compromeses amb els centres Castellano-Manxecs de Catalunya, i oferirà diferents activitats com dinars típics, concursos o conferències.

Aquest any el Centro Castellano-Manchego de Sant Cugat atorgarà tres distincions. El premi al Manxec de l'any recaurà en Marisaol Riquelme, secretària de la Fedració de Cases Regionals de Castella-La Manxa, el premi Dulcinea serà per Manuela Pérez, sòcia fundadora del Centre, i el premi Sancho serà per Juan Antonio Gonzàlez, també fundador de l'entitat. Escoltem Juan Carrasco, president de l'entitat.

Juan Carrasco

El 99% de les autoritats es mereixen un reconeixement per part nostre, però les persones que treballen pel Centre també.


Durant les jornades es podrà gaudir de menjars típics d'aquesta comunitat autònoma, una actuació de corals, concursos i una conferència a càrrec d'una de les guanyadores, Marisol Riquelme, llicenciada en nutrició, i que parlarà sobre l'alimentació com a font de salut o causa de malaltia. Juan Carrasco argumenta el per què de dedicar les jornades als mitjans de comunicació i a les autoritats.

Juan Carrasco

Tots depenem dels mitjans de comunicació, i amb les autoritats s'ha de tenir un reconeixement.


Les jornades del Centro Castellano-Manchego començaran aquest divendres 3 de setembre amb l'actuació d'una orquestra municipal de música de la província de Ciudad Real, i s'allargaran fins els dia 19, amb un concurs de jocs de taula.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.