'La guerra del planeta de los simios' i 'Cars 3' arriben als cinemes de Sant Cugat


  • Comparteix:

La cartellera de Sant Cugat es renova aquest divendres amb dos films. Les sales de Yelmo i Cinesa projectaran 'La guerra del planeta de los simios', el tercer lliurament de la taquillera franquícia iniciada el 2011. També arriba a la gran pantalla i en català la tercera entrega de la saga Cars, 'Cars 3'.

'La guerra del planeta de los simios'
César (Andy Serkis) i els seus simis es veuen obligats a iniciar una batalla contra els humans, liderats pel despietat Coronel (Woody Harrelson). Després de patir pèrdues inimaginables, César fa front als seus instints més obscurs i comença una creuada per venjar la seva raça. Quan finalment el viatge els enfronta, César i el Coronel començaran una batalla èpica que determinarà el destí de les dues espècies i el futur del planeta.

El llargmetratge torna a comptar amb l'equip d''El amanecer del planeta de los simios', amb Matt Reeves com a director i Mark Bomback com a guionista.



'Cars 3'
Brian Fee dirigeix aquesta nova aventura del millor cotxe de carreres del món, Llamp McQueen. Aquesta vegada s'haurà d'enfrontar a una nova generació de corredors més joves, més potents i més ràpids. Entre ells, destaca el competitiu i revolucionari Jackson Storm. Llamp McQueen no ho tindrà gens fàcil per tornar a guanyar la Copa Pistó.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.