Ja es poden presentar les sol·licituds als ajuts a l'IBI per als establiments culturals de Sant Cugat


  • Comparteix:

Les galeries d'Art poden beneficiar-se dels ajuts / Foto: Localpres

Les galeries d'Art poden beneficiar-se dels ajuts / Foto: Localpres

Les sol·licituds dels establiments culturals per optar als ajuts en l'IBI es poden fer entre aquest dilluns i el 15 de setembre a les Oficines d'Atenció Ciutadana (OAC). L'Ajuntament destinarà 50.000 euros. La subvenció serà equivalent al 50% de la quota anual de l'impost i en cap cas podrà superar els 2.000 euros. Les bases de l'ajut es poden consultar al web municipal.

L'ajut està destinat a espais d'arts en viu com locals estables d'exhibició d'arts escèniques o multidisciplinaris i a sales de música en viu que hagin realitzat, com a mínim, 40 concerts anuals. També se'n podran beneficiar els espais de comerç cultural com les galeries d'art, els cinemes que tinguin una programació majoritària en versió original i cinema d'autor ,i les llibreries. També el podran demanar les escoles de música, dansa, teatre i arts visuals.

L'Ajuntament ha comptabilitzat una trentena d'establiments que es podrien beneficiar de la subvenció, tot i que espera que la xifra pugui augmentar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.