El Cor Aglepta i l'italià Legicitimae Suspicionis s'uneixen en benefici de Petits Músics del Món


  • Comparteix:

Membres del Cor Aglepta / Foto: Cor Aglepta

Membres del Cor Aglepta / Foto: Cor Aglepta

El Cor Aglepta protagonitza aquest dilluns un concert solidari al Monestir en benefici de l'ONG Petits Músics del Món. La formació santcugatenca estarà acompanyada pel cor italià Legicitimae Suspicionis i oferirà un concert dividit en dues parts. A la primera, el cor santcugatenc interpretarà temes musicals de caràcter religiós i especialment del Renaixement i a la segona la formació italiana portarà a l'escenari temes de totes les èpoques. El concert és a les nou del vespre i de taquilla inversa.

El director del Cor Aglepta, Oriol Castanyer, ha explicat a Cugat.cat que volen fer un concert destinat a l'ONG Petits Músics del Món perquè fa temps que tenen contacte amb l'entitat.

Oriol Castanyer

Fa temps que tenim una estreta relació i tenen un projecte malawià d'educació musical en el qual creiem molt. Aquesta és la petita aportació que hi volem fer.


Pel que fa a l'acompanyament de la formació italiana, Castanyer ha destacat que els cors es van conèixer fa dos anys i que després de viatjar a Itàlia la formació santcugatenca va decidir convidar el cor a la ciutat.

Oriol Castanyer

Ells celebraven un aniversari i buscaven un cor internacional, i ens van convidar fa dos anys a actuar a Itàlia. Ara nosaltres els volíem convidar a Sant Cugat.


El Cor Aglepta va néixer el 2001 amb la voluntat d'oferir un nou estil de música coral a la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.