El Cor Aglepta i l'italià Legicitimae Suspicionis s'uneixen en benefici de Petits Músics del Món

Membres del Cor Aglepta / Foto: Cor Aglepta

Cultura

Publicat el 17/jul/17 per A González / R Cuartielles

El Cor Aglepta protagonitza aquest dilluns un concert solidari al Monestir en benefici de l'ONG Petits Músics del Món. La formació santcugatenca estarà acompanyada pel cor italià Legicitimae Suspicionis i oferirà un concert dividit en dues parts. A la primera, el cor santcugatenc interpretarà temes musicals de caràcter religiós i especialment del Renaixement i a la segona la formació italiana portarà a l'escenari temes de totes les èpoques. El concert és a les nou del vespre i de taquilla inversa.

El director del Cor Aglepta, Oriol Castanyer, ha explicat a Cugat.cat que volen fer un concert destinat a l'ONG Petits Músics del Món perquè fa temps que tenen contacte amb l'entitat.

Oriol Castanyer

Fa temps que tenim una estreta relació i tenen un projecte malawià d'educació musical en el qual creiem molt. Aquesta és la petita aportació que hi volem fer.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Pel que fa a l'acompanyament de la formació italiana, Castanyer ha destacat que els cors es van conèixer fa dos anys i que després de viatjar a Itàlia la formació santcugatenca va decidir convidar el cor a la ciutat.

Oriol Castanyer

Ells celebraven un aniversari i buscaven un cor internacional, i ens van convidar fa dos anys a actuar a Itàlia. Ara nosaltres els volíem convidar a Sant Cugat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El Cor Aglepta va néixer el 2001 amb la voluntat d'oferir un nou estil de música coral a la ciutat.