Canals Galeria d'Art celebra els seus 18 anys amb un homenatge a Grau Garriga


  • Comparteix:

La mostra s'afegeix a l'Any Grau Garriga que s'està fent a la ciutat

La mostra s'afegeix a l'Any Grau Garriga que s'està fent a la ciutat

La Galeria d'art Canals celebra el seu 18e aniversari, amb una exposició amb motiu dels 75 anys de l'artista santcugatenc Josep Grau Garriga. La mostra, formada per 75 peces, vol ser un recorregut per la vida i obra de l'artista més internacional de la nostra ciutat.

La nova temporada de la Galeria d'art Canals arrenca amb una exposició dedicada a Josep Grau Garriga. Coincidint amb el seu 75è aniversari, la sala santcugatenca se suma a la celebració de l'Any Grau Garriga que està fent el consistori i presenta una mostra de 75 peces.

Per al propietari d'aquesta galeria, Josep Canals, es tracta d'una exposició didàctica que permet conèixer la trajectòria de Grau Garriga des dels anys 30 i fins l'actualitat, i descobrir també els estils artístics que han existit al llarg d'aquests anys.

Josep Canals

Ha de ser una cosa pedagògica. Un artista ha de ser un reflex de la seva societat,i per això el que trobarem és la trajectòria de Grau Garriga des dels anys 30 i fins ara.


Canals ha afegit també que, amb l'objectiu de donar a la mostra la importància que es mereix, s'ha contactat amb col·leccionistes i amb totes aquelles persones que, al llarg d'aquest temps, han ajudat a fer de Grau Garriga l'artista de renom que és avui. Aquest és el cas de la consellera d'Interior, Montserrat Tura, que inaugurarà la mostra.

Josep Canals

Hem volgut donar-li el pes que caldonar-li i hem volgut que hi participin totes aquelles persones que han fet possible aquest artista.


D'altra banda, la galeria Canals té previst presentar aquesta nova temporada diverses exposicions de Gerard Sala, Jaume Muxart i Joan Pere Viladecans. La mostra del poeta i pintor Gerard Sala s'inaugurarà al novembre coincidint amb la setmana de la poesia organitzada per l'Ajuntament. Les altres dues exposicions estan previstes pel 2005, al febrer la mostra de Muxart i Viladecans clourà la temporada amb una mostra realitzada sobre paper.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.