El pianista Miquel Farré obre la temporada de Joventuts Musical de Sant Cugat


  • Comparteix:

El pianista egarenc Miquel Farré ha obert la nova temporada de Les Joventuts Musicals de Sant Cugat. El músic vallesà, de prestigi internacional, ha actuat a l'Aula Magna de l'Escola Municipal de Música amb un repertori compost de peces clàssiques.

El president de les Joventuts Musicals de Sant Cugat, Martí Marín, es mostra molt satisfet de la presència d'un músic tan destacat en el primer concert de la temporada.

La temporada de Joventuts Musicals, realment carregada, continuarà l'onze de setembre. Per La Diada nacional està programat el jove conjunt de corda El Trio Ancor que ens presenta Martí Marín.

Martí Marín

El 'Trio Ancor', amb José Luis Gómez, Noemí Barrón i Ana Belén Gutierrez, és un grup jove però d'un altíssim nivell musical, guanyador del concurs permanent de joves intérprets en diverses ocasions.


Serà doncs una nova ocasió per gaudir de la música a la ciutat i de gent de molt nivell. Unes primeres pedres per l'inici d'una temporada molt ambiciosa de les Joventuts Musicals. Fins la finalització d'aquest 2004 tenen programats 7 concerts més.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.