Una visita guiada pel Monestir i nit de música al Claustre, principals propostes del Sant Cugat al Descobert


  • Comparteix:

El Claustre acull un homenatge a Rudolf Häsler / Foto: Localpress

El Claustre acull un homenatge a Rudolf Häsler / Foto: Localpress

La programació del Sant Cugat al Descobert porta aquest dissabte a les deu de la nit 'El apocalipsis de la Esperanza y la Misericordia', un espectacle audiovisual al Claustre amb música en directe a càrrec d'Ana i Alejandro Häsler, a la veu i al piano en homenatge a l'artista suís Rudolf Häsler. El preu de l'entrada és de 10 euros. Abans, a les deu del matí una nova visita guiada pel Monestir i el seu entorn en anglès. El preu de l'entrada és de vuit euros i cal fer reserva prèvia.

A més, a les deu de la nit es projectarà a la plaça de Maria Antònia de Les Planes la pel·lícula 'Cazafantasmas' com a nova proposta de cinema a la fresca. La versió renovada de la pel·lícula està protagonitzada per un nou equip de caçadors de fantasmes format per quatre dones que han d'acabar amb l'amenaça espectral. La proposta disposa de servei de bar i crispetes gratuïtes.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.