La Diada en honor a Sant Cugat deixa a plaça castells de 8 i de 9


  • Comparteix:

Els Gausacs han descarregat aquest dissabte per la Diada en honor a Sant Cugat el 3 de 8, el 4 de 8 i el 5 de 7, després d'un intent desmuntat de 2 de 8 amb folre. Els camises verdes han estat acompanyats a la plaça d'Octavià per la Colla Jove Xiquets de Tarragona i els Minyons de Terrassa. La Colla Jove Xiquets de Tarragona ha descarregat el 3 de 9 amb folre, el 5 de 8 i el 4 de 8 amb agulla, mentre que els Minyons de Terrassa han descarregat el 3 de 9 amb folre, la torre de 8 amb folre i el 4 de 8.

Un dels caps de colla dels Gausacs, Àlex Castellarnau, ha explicat que la Diada és un moment molt important de l'any i que per això volien descarregar tres castells de 8.

Àlex Castellarnau

És una actuació que ens agrada molt i per això volíem fer tres castells de 8. No volem perdre la confiança que li tenim a la torre. Només carregar-la podria haver estat un problema.


Tot i no haver descarregat la tripleta de 8, l'altre cap de colla, Biel Samsó, ha destacat que estan molt satisfets amb el transcurs de la temporada.

Biel Samsó

El balanç en números és increïble. Portem ja més castells de 8 descarregats que en tot l'any passat. Amb aquests números podem plantejar-nos una segona part de temporada molt grossa.


Els Gausacs venien d'una de les millors actuacions de la seva història en la Diada de Festa Major, quan van descarregar el 3 de 8, la torre de 8 amb folre i el 5 de 8, a més de carregar el pilar de 6.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.