El XVI seminari de l'Escola Montserrat Calduch clou amb un alt nivell dels participants


  • Comparteix:

L'escola comença ara el nou curs amb 3 audicions programades

L'escola comença ara el nou curs amb 3 audicions programades

El 16è seminari de Tècnica i Interpretació de l'Escola Artístico-musical Montserrat Calduch ha finalitzat amb un concert on s'ha pogut comprovar l'alt nivell dels alumnes. Tot i la baixa assistència al seminari degut al canvi de dates, des de l'escola han volgut destacat l'alt nivell dels participants, que durant 6 dies han après a interpretar els diferents autors.

El seminari de Tècnica i interpretació de piano i música de cambra de l'Escola Artístico-musical Montserrat Calduch, impartit pel professor Antoni Besses, ha finalitzat amb un balanç molt positiu. Tot i que enguany només hi han participat sis alumnes degut al canvi de dates respecte l'any anterior, la qualitat i el nivell dels participants ha estat molt alta. La directora del centre, Montserrat Calduch es mostra molt contenta amb el resultat.

Montserrat Calduch

El seminari ha estat molt satisfactori pel que fa a qualitat i nivell dels alumnes. Ha estat molt possitiu.


La cloenda del seminari ha anat a càrrec dels alumnes, que han pogut demostrar els conceptes apresos al llarg dels sis dies que ha durat el curset. Montserrat calduch explica quin ha estat el temari tractat.

Montserrat Calduch

El més important que han après els participants ha estat l'interpretació, saber adaptar-se a l'autor que estat tocant amb una bona tècnica.


Ara, i un cop finalitzat, l'escola pensa ja en realitzar una 17ena edició del seminari de cara l'any que be. Mentrestant però, l'Escola Artístico-musical Montserrat Calduch prepara ja el nou curs d'hivern que comença aquest setembre i s'allargarà fins al maig, amb la realització de tres audicions a càrrec dels alumnes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.