El Museu de Sant Cugat celebra les Jornades Europees del Patrimoni oferint totes les activitats de forma gratuïta


  • Comparteix:

L'objectiu és acostar més el patrimoni als ciutadans

L'objectiu és acostar més el patrimoni als ciutadans

Sant Cugat s'afegeix aquest cap de setmana a la celebració de les Jornades Europees del Patrimoni oferint la possibilitat d'entrar al museu o fer algunes de les visites guiades de forma gratuïta. L'objectiu és acostar el patrimoni artístic i monumental als ciutadans perquè el coneguin i se'l facin seu.

Durant tot dissabte i diumenge, arreu d'Europa se celebren unes jornades per donar a conèixer el patrimoni artístic i arquitectònic a tots els ciutadans. Museus, monuments, jaciments arqueològics o fundacions s'obren a la població i ofereixen diferents activitats lúdiques i didàctiques, Així ho ha explicat el director del Museu de Sant Cugat, Lluís Campins.

Lluís Campins

Les jornades tenen com aobjectiu obrir simbòlicament les portes del patrimoni a la ciutadania, d'establir ponts entre els ciutadans i el patrimoni en general.


A la nostra ciutat, les persones que ho vulguin podran participar a les activitats habituals del museu, i podran fer-ho de forma gratuïta. A més, amb l'objectiu d'incentivar encara més els ciutadans, dissabte a la nit es farà una visita guiada per la vila.

Lluís Campins

El museu s'afegeix a les jornades amb la seva programació estable però tot de forma gratuïta, i amb algunes propostes noves.


Aquest és el segon any que el Museu de Sant Cugat s'afegeix a aquestes jornades per tal de promoure entre tots els públics l'interès pels monuments i edificis més emblemàtics del nostre municipi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.