Els 'Transformers' tornen a la gran pantalla amb 'El último caballero'


  • Comparteix:

Els robots tornen a la gran pantalla / Foto: http://www.transformersmovie.com

Els robots tornen a la gran pantalla / Foto: http://www.transformersmovie.com

'Transformers: El último caballero' és la principal estrena d'aquesta setmana a la sales de cinema santcugatenques. Completen les novetats a la cartellera de Cinesa i Yelmo l'última pel·lícula protagonitzada per Charlize Theron, 'Atómica', i la darrera obra de Pablo Berger, 'Abracadabra', amb Maribel Verdú, Antonio de la Torre i José Mota. Les dues superproduccions americanes es podran veure a les dues sales de cinema locals, mentre que el film espanyol només a les sales del Centre Comercial.

'Transformers: El último caballero'
A la cinquena part de 'Transformers', Cade Yeager (Mark Wahlberg) viu sota la protecció dels Autobots. El grup de robots seguiran a Cade com si es tractés del nou líder humà i estaran disposats a protegir-lo passi el que passi. Bumblebee, Hound, Drift i Crosshairs seran la seva companyia permanent. El protagonista acompanyat de la seva filla i la parella d'aquesta es dedicaran a protegir la terra. D'altra banda, Optimus Prime està totalment desaparegut, navegant per l'univers amb una intenció molt clara: buscar al seu creador, Unicron. Però el creador d'Optimus Prime té uns plans perjudicials pel planeta terra: destruir tot el món sense excepció. Així, Optimus Prime haurà de reunir-se amb els Autobots i unir forces per derrotar a Unicron.



'Atómica'
El també nord-americà David Leitch dirigeix el film d'acció 'Atómica'. Lorraine Broughton (Charlize Theron) és una espia d'alt nivell que es trasllada a Berlín després de la caiguda del mur per acabar amb una perillosa xarxa d'espionatge que ha assassinat un agent encobert amic seu. A més a més, la xarxa d'espionatge coneix la identitat d'informadors de les agencies d'intel·ligència del món occidental, cosa que suposa un greu problema. Per evitar que això passi, Broughton haurà de fer equip amb el cap de secció a Berlín David Percival (James McAvoy). Tots dos hauran de desenvolupar habilitats per acabar amb aquest imminent perill que els té ocupats en plena Guerra Freda.



'Abracadabra'
El cineasta Pablo Berger torna a irrompre als cinemes aquest divendres amb el nou film 'Abracadabra', una coproducció catalana que arriba cinc anys després de l'exitosa 'Blancaneu'. La cinta se centra en la vida de Carmen (Maribel Verdú), una dona casada des de fa més de 20 anys amb Carlos (Antonio de la Torre). La vida li canvia quan el seu cosí (José Mota) hipnotitza el seu marit, un punt de partida que li permet abordar la violència de gènere o les malalties mentals. La idea per al film parteix d'una experiència personal que el director basc va viure fa 30 anys, en què un amic va ser hipnotitzat mentre es trobaven de festa en una discoteca.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.