Les històries de Barry Seal i el misteri de 'La niebla y la doncella' arriben als cinemes de Sant Cugat


  • Comparteix:

Tom Cruise protagoniza el film 'Barry Seal: el traficante'

Tom Cruise protagoniza el film 'Barry Seal: el traficante'

La investigació i el crim protagonitzen les estrenes de la cartellera dels cinemes de Sant Cugat. Yelmo i Cinesa estrenen 'Barry Seal: el traficante', el darrer treball de Tom Cruise que combina el dinamisme i el suspens de la vida d'un agent encobert de la CIA. El film està dirigit per Doug Liman i el protagonitzen Tom Cruise, Sarah Wright i Domnhall Gleeson. L'altra estrena de la setmana és a producció espanyola 'La niebla y la doncella'. Una cinta de crim i suspens, dirigit per Andrés M. Koppel i protagonitzat per Quim Gutiérrez y Aura Garrido, on dos agents de la Guardia Civil investigaran un crim de fa dos anys.

'Barry Seal: el traficante'
A la dècada dels 80, després d'haver treballat com a pilot de TWA, la aerolínia més gran dels EUA, Barry Seal (Tom Cruise) s'ha convertit en un narcotraficant del càrtel de Medellín, Colòmbia. Posteriorment és reclutat per la CIA com a mercenari per realitzar tasques d'intel·ligència. A més, es converteix en un informant de la DEA, l'Administració per a Control de Drogues dels Estats Units, pelseu coneixement en la matèria. La maniobra de Seal permetrà una de les operacions més grans contra el narcotràfic de la història.

Completen el repartiment E. Roger Mitchell, Jesse Plemons, Caleb Landry Jones, Lola Kirke i Benito Martínez.



'La niebla y la doncella'
El cadàver d'un jove apareix al bosc d'una petita illa. El cas es tanca ràpidament amb l'acusació d'un polític local que finalment és exonerat. Tres anys més tard, el sergent de la Guardia Civil Bevilacqua (Quim Gutiérrez) i la seva ajudant Chamorro (Aura Garrido) són enviats a la illa per reactivar la investigació. Els acompanya l'agent Anglada (Verónica Echegui), l'última persona que va veure al jove viu. Totes les pistes segueixen apuntant al polític, però tot i la aparent contundència de les primeres perquisicions, els investigadors hauran de superar un mur de silencis i mentides per esclarir els fets.

Completen el repartiment Verónica Echegui, Roberto Álamo, Sanny Van Heteren, Cristóbal Pinto, Paola Bontempi, Marián Álvarez




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.