Mig miler d'espectadors valida els tàndems musicals del 2n Vincles


  • Comparteix:

La 2a edició del Festival Vincles, que combina les actuacions de músics consolidats amb joves músics locals, torna a aglutinar més de mig miler de persones al Celler Modernista. Enguany la mostra, que s'ha celebrat en tres dies consecutius, ha comptat amb els tàndems musicals del duet Clàudia Bardagí i Xevi Camp amb Joan Rovira, i el de Sara Terraza Trio amb Andrea Motis. El festival ha finalitzat aquest dissabte amb l'actuació de Selma Coll, Ferran Savall i Vic Moliner amb Judit Neddermann.

Les veus de la jove santcugatenca Selma Coll i Judit Neddermann han estat les encarregades de posar punt final a la iniciativa musical, que segons Coll és una bona plataforma per donar impuls als músics locals de la ciutat.

Selma Coll

Pels que som músics emergents és una gran oportunitat. Poder tocar amb artistes tan consolidats és un luxe.


Per Neddermann, que en diverses ocasions ha portat la seva música a Sant Cugat, el Festival Vincles defineix el tarannà cultural i musical que considera que té la ciutat.

Judit Neddermann

El fet que ajuntin artistes locals amb artistes de fora crec que és molt maco perquè reforça l'escena local i la condició de Sant Cugat com a centre cultural.


L'any anterior el festival va ser testimoni de les actuacions de Sara Pi amb Carmen Pendones, i de Joan Miquel Oliver amb Pantaleó, entre d'altres.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.