L'Escola de Música Tradicional de Sant Cugat impulsa un projecte de Punts de Trobada arreu de Catalunya


  • Comparteix:

Cartell de la trobada de dissabte al Bar Tarambana de Cardedéu. / Foto: XPT

Cartell de la trobada de dissabte al Bar Tarambana de Cardedéu. / Foto: XPT

L'Escola de Música Tradicional de Sant Cugat està impulsant un projecte que pretén crear un engranatge comú arreu del territori català a través d'una xarxa de Punts de Trobada. L'organització pretén organitzar, promoure i millorar la comunicació entre els diferents punts així com difondre i compartir informació i novetats entre diferents associacions i entitats musicals de Catalunya. La trobada serà aquest dissabte a partir de les cinc de la tarda a l'espai cultural i gastronòmic Tarambana de Cardedeu, i té una durada esperada de sis hores.

La xarxa de Punts de Trobada consisteix en sessions musicals on diversos intèrprets reuneixen esforços en la recerca d'un repertori comú i on es dóna pas a la improvisació. La iniciativa ha anat proliferant en diversos espais culturals al llarg de l'any, a partir dels quals ha nascut aquest projecte per coordinar una línia d'acció comuna.

La membre de la Junta de l'escola, Gemma López, presenta la iniciativa com un espai obert a tots els públics i totes les activitats.

Gemma López

Volem organitzar uns escenaris estables amb 3 o 4 músics que assegurin que funcioni el concert. Llavors està obert l'escenari a tots els músics que vulguin pujar a tocar, cantar improvitzar, etc... Inclús abaix es pot ballar, es pot dibuixar... Són llocs on tothom pot venir a fer el que vulgui.


La coordinació dels Punts de Trobada es presentarà en forma d'agrupació on col·laboren diferents entitats a part de l'Escola de Música Tradicional, com l'Escola de Vilafranca o de Mataró.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.