L'OSSC estrena programa amb 17 concerts amb l'objectiu de projectar-se a tot el país


  • Comparteix:

La presentació ha conclòs amb un concert de la violinista Kalina Macuta i el pianista Daniel Blanch / Foto: Simfònica Sant Cugat

La presentació ha conclòs amb un concert de la violinista Kalina Macuta i el pianista Daniel Blanch / Foto: Simfònica Sant Cugat

L'Orquestra Simfònica Sant Cugat (OSSC) ha donat el tret de sortida a la temporada 2017-2018 aquest dissabte amb l'objectiu de consolidar i projectar les seves produccions a tot el territori català. El programa, que s'ha presentat a l'Aula Magna del Conservatori Victòria dels Àngels, està format per 17 concerts a la ciutat i altres punts del país dedicats a Mozart, Txaikovski, Beethoven i altres compositors. L'acte ha arrancat amb els parlaments de la presidenta de la Fundació Privada Música Simfònica i de Cambra, Flora Puntos, i el director de l'orquestra, Josep Ferrer, que han presentat la nova programació musical de la temporada.

El director de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat, Josep Ferrer, ha explicat a Cugat.cat que volen projectar l'orquestra arreu de Catalunya.

Josep Ferrer

Volem situar-nos entre les millors orquestres del país amb una activitat interessant i mantenir el públic. Volem projectar l'orquestra a altres ciutats.


La inauguració ha acabat amb un concert de tres peces interpretat per la violinista polonesa Kalina Macuta i el pianista Daniel Blanch.

El primer concert de l'Orquestra Simfònica serà el proper 22 de setembre i anirà a càrrec de la flautista Patricia de No i el director Gerard Claret, que interpretaran peces de Mozart.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.