El Petits! Grans! Llibres! tornarà al Claustre del Monestir en la 8a edició


  • Comparteix:

Un moment de la presentació de la iniciativa

Un moment de la presentació de la iniciativa

El 8è festival Petits! Grans! Llibres!, que enguany tornarà al Claustre el 7 i 8 d'octubre amb una aposta per trencar amb la divisió per edats de les activitats i repartir-les per temes. La proposta, que havia abandonat l'espai en les dues últimes edicions, tindrà l'aforament limitat a 250 persones. Tant Ajuntament com l'Institut de la Infància, impulsor de la iniciativa, coincideixen que el Claustre és 'el millor lloc' per al festival i aposten per mantenir aquesta ubicació en el futur.

Com és habitual, el festival apostarà per combinar activitats formatives per a professionals dedicats a la infància amb un espai per a les famílies amb activitats relacionades amb la literatura infantil i enguany les activitats no es dividiran segons grups d'edat, sinó que la quarantena de propostes es repartiran per temes. Enguany, hi haurà sis espais diferents: Vincle amb la natura; un espai de creixement emocional; una àrea de filosofia, amb un racó centrat en els escacs; l'espai creativitat, dedicat enguany a Hervé Tullet; un circuit sensorial i llibres per a nadons i un espai centrat en el ioga i el 'mindfulness'.

Els convidats enguany seran l'il·lustrador Albert Arrayás i l'autora i il·lustradora Anna Llenas, mentre que l'àmbit musical el protagonitzarà la cantautora Susu. En l'apartat de formació per a adults hi haurà activitats sobre la lectura filosòfica a l'aula i els beneficis del ioga en el desenvolupament integral de l'alumne.

La directora de l'Institut de la Infància, Veronica Bronstein, ha lloat el Claustre del Monestir com a espai per al festival i ha assenyalat que permet treure el millor de la capacitat d'organització de l'entitat.

Veronica Bronstein

El silenci, el cant dels ocells, el patrimoni i la innovació fan un diàleg que ens dóna molt. Nosaltres compartim el millor que podem proposar amb el millor que la ciutat ens pot proposar.


La tinenta d'alcalde de Cultura, Carmela Fortuny, ha explicat que s'està treballant amb l'entitat per cedir-li un local perquè puguin desenvolupar les seves activitats a la ciutat. L'any passat l'entitat va demanar més implicació del consistori en el festival.

Les entrades anticipades es posaran a la venda la setmana vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.