Estrella Morente suspèn el concert al Teatre Auditori i serà substituïda pel seu pare, Enrique Morente


  • Comparteix:

El musical 'Fama' no es podrà veure a Sant Cugat

El musical 'Fama' no es podrà veure a Sant Cugat

La cantant de Granada Estrella Morente ha suspès el concert que havia d'oferir al desembre al Teatre Auditori per motius personals. Al seu lloc, actuarà el pare de l'artista, Enrique Morente, un dels cantants més reconeguts i innovadors del panorama flamenc. D'altra banda, l'espectacle musical 'Fama', coproduït pel Centre Cultural de Sant Cugat, no es programarà finalment al Teatre Auditori per problemes de calendari.

L'embaràs de la cantant Estrella Morente l'ha obligat a suspendre l'actuació que tenia previst oferir al Teatre Auditori el 18 de desembre. Al seu lloc, i en les mateixes condicions, actuarà el seu pare, el 'cantaor' Enrique Morente, una de les principals figures del cant flamenc i un músic de reconegut prestigi en la renovació d'aquest art.

Morente s'ha distingit, durant la seva extensa carrera, per ser un renovador del flamenc, barrejant-lo amb altres estils musicals com el rock. És autor de col·laboracions destacades amb grups com Lagartija Nick o cantants com el canadenc Leonard Cohen. A més, Morente ha adaptat a l'idioma flamenc obres de grans poetes, com ara Miguel Hernández, García Lorca i Antonio Machado.

La tinent d'alcalde de Serveis Personals, Àngels Solé, ha lamentat la cancel·lació del concert d'Estrella Morente, però s'ha mostrat molt satisfeta pel seu substitut.

Àngels Solé

Estrella Morente està embarassada i va haver de suspendre l'actuació. El seu pare és menys conegut pel gran públic, però és molt important dins del món flamenc.


Un altre dels espectacles que cau de la programació del Teatre Auditori és el musical 'Fama', coproduït pel Centre Cultural de Sant Cugat, i que tenia previst presentar-se a la nostra ciutat el mes de gener. Àngels Solé ha explicat que els motius de l'anul·lació són els problemes per encaixar els calendaris del Teatre Auditori i dels altres teatres que representaran el muntatge.

Àngels Solé

Hi ha hagut problemes d'encaix dels calendaris deprogramació dels dos teatres. Ens sap molt greu, però tot i així el Teatre Auditori ha estat present en la producció.


'Fama' s'està representant amb gran èxit de públic al Teatre Tívoli de Barcelona des del passat mes d'abril, i té previst finalitzar la temporada el 26 de setembre. En compensació per l'anul·lació de la representació de Sant Cugat, el Centre Cultural ofereix als seus abonats descomptes del 25% en el preu de les entrades per veure el musical al Tívoli.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.