L'OSSC dóna avui el tret de sortida a la temporada del Teatre-Auditori amb el Festival Mozart


  • Comparteix:

L'Orquestra Simfònica Sant Cugat (OSSC) dóna el tret de sortida aquest divendres, a les nou del vespre, a la temporada de setembre a febrer del Teatre-Auditori amb la interpretació del Festival Mozart, un concert amb que recorrerà les obres del compositor de Salzburg amb peces per a l'orquestra de corda, el concert amb solista i la serenata per a instruments de vent. La vetllada comptarà amb l'actuació dels solistes Gerard Claret com a concertino-director i Patricia de No com a flauta solista.

Aquest curs l'orquestra vol consolidar i projectar les seves produccions a tot el territori català. Per fer-ho, l'entitat ha preparat un programa amb 17 concerts a la ciutat i altres punts del país dedicats a Mozart, Txaikovski, Beethoven i altres compositors.

Després de l'actuació a Sant Cugat, el 29 d'octubre l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat portarà el Festival Mozart al Teatre La Massa de Vilassar de Dalt.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.