Manel fa d'avantsala del Petits Camaleons amb un Teatre-Auditori ple


  • Comparteix:

Manel ha presentat aquest divendres al Teatre-Auditori el seu darrer àlbum, 'Jo competeixo', en el concert inaugural del Petits Camaleons. El quartet barceloní ha omplert l'equipament santcugatenc, al qual han actuat per segona vegada en la gira, i on han portat un repertori amb alguns canvis 'per a aquella gent' que ja els va veure a Sant Cugat el desembre passat. El grup tocarà per als més menuts aquest dissabte a dos quarts de dotze al mateix espai i a dos quarts d'una a la Carpa Arborètum.

En declaracions a Cugat.cat, els integrants de la banda han posat en valor repetir escenari en la mateixa gira i ha parlat del repte que suposa tocar davant d'infants aquest dissabte.

Manel

És la primera vegada que repetim espai en una mateixa gira. / Tocar amb criatures és especial. / Tocarem les nostres cançons i espero que hi hagi feedback. / Portem 103 concerts en un any i mig. És la vegada que n'hem fet més.


Manel són Guillem Gisbert, Martí Maymó, Roger Padilla i Arnau Vallvé.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.