Els Gausacs faran aquest dijous un assaig obert a la plaça d'Octavià


  • Comparteix:

La plaça d'Octavià veurà proves del 3 de 9 amb folre, objectiu de la colla

La plaça d'Octavià veurà proves del 3 de 9 amb folre, objectiu de la colla

El Castellers de Sant Cugat faran aquest dijous un assaig especial a la plaça d'Octavià amb l'objectiu de donar-se a conèixer i captar nous membres per al gran objectiu de la temporada, el 3 de 9 amb folre. La construcció, la primera de 9 pisos de la colla i que els camises verdes volen estrenar a finals d'aquest mes, serà la gran protagonista de l'assaig, que començarà a dos quarts de nou del vespre.

És el primer dels dos assajos especials, l'altre serà el dia 19 a la Sala Canigó, que la colla ha planificat per captar nous castellers que els permetin afrontar el 3 de 9 amb folre. Els Gausacs han intensificat assajos per poder tirar-lo endavant abans de finals d'octubre amb dues dates en el punt de mira, la diada de l'Esperidió a Tarragona el 21 i, una setmana després, l'actuació a la Festa de Tardor de Sant Cugat.

La presidenta dels Gausacs, Gemma Aristoy, ha explicat a Cugat.cat que els assajos d'aquest dijous no només se centraran en el 3 de 9 i ha convidat els santcugatencs a participar-hi.

Gemma Aristoy

Les proves seran per treballar el 3 de 9 però n'afegirem algunes per altres castells grans. Tots els santcugatencs s'hi poden acostar i participar amb nosaltres.


La propera actuació dels camises verdes serà el 12 d'octubre a Caldes de Montbui.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.