La GaLeRia inaugura avui una exposició de Xavier Salvador amb pintures sobre la mediterrània


  • Comparteix:

La mostra està formada per una trentena d'obres

La mostra està formada per una trentena d'obres

La GaLeRia inaugura aquest divendres a dos quarts de vuit del vespre una exposició de Xavier Salvador amb una trentena de teles entre paisatges i bodegons, de diferents formats, realitzades amb tècnica acrílica. El tema de les obres és la Mediterrània en un sentit ampli: parteix d'un lloc real i en fa una interpretació lliure a partir d'alguns apunts o referències. La mostra es podrà veure fins al 10 de novembre.

Els paisatges, com ara platges, conreus, camins o cases, són mediterranis tant pels colors i la llum com per la proporció i equilibri amb què estan resolts. Salvador presenta un món fora de l’acceleració de la societat actual, amb un retorn a la simplicitat, la natura amable i la placidesa de la vida a l'interior de les illes de Mallorca i Menorca.

Salvador se sent part d'un corrent europeu de pintura del segle passat, amb inspiració per exemple en autors com Picasso o Matisse, a més de l'herència de pintors catalans com Capdevila, Mompou, Torres García o Villà. >Exposa habitualment a galeries de les Illes Balears, Barcelona i a Sant Cugat a La GaLeRia des del 2001. Aquesta és la seva vuitena mostra individual a l'espai santcugatenc. També ha tingut presència a Nova York i Miami, a més d’haver participat en exposicions col·lectives a l’estat espanyol i l’estranger.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.