Els Castellers convoquen la 4a edició dels premis Literaris Gausacs Amunt


  • Comparteix:

El concurs està obert a tothom que visqui al Vallès Occidental / Foto: Creative Commons

El concurs està obert a tothom que visqui al Vallès Occidental / Foto: Creative Commons

Comença el període per presentar treballs a la 4a edició del Premi Gausacs Amunt, organitzat pels Castellers de Sant Cugat. La temàtica d'aquesta edició és l'origen dels castells i s'accepten obres tant de poesia com de narrativa que, els més petits, han d'acompanyar amb una il·lustració. L'objectiu de l'activitat és fomentar la creació literària entre infants i joves per apropar-se a la cultura popular catalana i al món casteller. El termini de participació s'allargarà fins al 29 d'octubre.

Un dels responsables del concurs, Ferran Ballester, ha animat tothom que viu a la comarca del Vallès Occidental a desenvolupar les seves creacions per estimular la creativitat i també apropar-se als valors dels castellers.

Ferran Ballester

Volem que escriguin sobre l'origen dels castells perquè s'apropin a l'activitat castellera que pot aportar-los bons valors com a persones.


El concurs es divideix en quatre categories marcades per l'edat dels participants, que abasten des de primer de primària fins a l'edat adulta. Durant l'edició de l'any passat van participar-hi 154 persones i es van repartir 13 guardons. El veredicte d'enguany es farà públic el dissabte 11 de novembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.