La dansa i la diversitat es donen la mà al Teatre-Auditori amb Fuck-in-progress


  • Comparteix:

Fuck-in-progress és una coproducció del Festival Grec i Kiakahart / Foto: Teatre-Auditori

Fuck-in-progress és una coproducció del Festival Grec i Kiakahart / Foto: Teatre-Auditori

L'espectacle Fuck-in-progress arriba aquest divendres al Teatre-Auditori amb una proposta on els ballarins ofereixen un espectacle on intenten alliberar els seus cossos mitjançant el llenguatge de la dansa. La proposta, concebuda des de la perspectiva de la diversitat, començarà a les nou de la nit, té un preu de 10 euros i dura una hora i 25 minuts.

És el resultat de la feina de Jordi Cortés en l'àmbit de la dansa i la diversitat i la col·laboració amb el grup Kiakaha. L'objectiu és que els personatges utilitzin aquesta disciplina per establir diàlegs. A través de l'erotisme, la sensualitat, el fetitxisme dels objectes i la mirada de l'altre, els ballarins comparteixen les seves experiències. Tot plegat perquè el públic assistent sigui còmplice de les seves confessions i dels intents d'alliberar els seus cossos mitjançant el llenguatge de la dansa. L'espectacle es va presentar l'any 2015 al Mercat de les Flors dins el Festival Grec.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.