Oques Grasses actua aquest divendres a la Nau de Cultura de Valldoreix


  • Comparteix:

'You Poni' és 'últim disc del grup osonenc

'You Poni' és 'últim disc del grup osonenc

La banda de reggae-pop osonenca Oques Grasses actua aquest divendres a Valldoreix a la Nau de Cultura. El grup arribarà poc abans de la gira 'Meravellós Desastre', amb la qual s'acomiadarà dels escenaris temporalment per treballar en el seu nou disc. L'activitat forma part dels Concerts Joves del territori.

ESCOLTA-HO

Els Concerts Joves de Valldoreix mantenen així l'aposta per grups destacats de l'escena catalana que l'any passat va portar Doctor Prats a la Nau de Cultura. Segons ha explicat a Cugat.cat el vocal de Joventut de l'EMD, Bernat Gisbert, és una aposta important de l'entitat per involucrar els joves del territori.

Bernat Gisbert

Són grups que econòmicament demanen una certa fortalesa. Pretenem involucrar sobretot el jovent.


El baixista d'Oques Grasses, Guillem Realp, explica que als últims concerts abans de l'aturada tenen un caire 'nostàlgic' i recuperen cançons que feia temps que no tocaven. A Valldoreix interpretaran temes dels seus tres discos.

Guillem Realp

L'any que ve farem una paradeta per descansar, per assimilar tot el que ens ha passat i treure'n conclusions. Els últims concerts són una mica nostàlgics, fem temes que feia temps que no fèiem, però també seguim amb la presentació de l'últim disc 'You Poni'.


L'últim treball dels osonencs data del 2016, sota el títol 'You Poni', que van presentar a Sant Cugat a la Festa Major d'enguany.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.